Visatos pažinimo link

Ketvirtadienis, 2024-03-28, 12:05 PM

Sveiki Guest | RSS | Pagrindinis | | Registruotis | Prisijungimas

Pagrindinis » 2017 » Vasaris » 9 » Apie būsimas knygas
11:24 AM
Apie būsimas knygas

 Myliu Tave. Tu džiaugsmas mano širdies. Daugelį žmonių Aš saugau ir globoju, su daugeliu dirbu tiesiogiai ir vienetai taip nuoširdžiai siekia pažinimo kelio. Todėl sakau: Myliu Tave. Būk laiminga. Būk laiminga, susiedama savo pasaulį su bendruoju pasauliu. Išskleisk šviesą per savo kūnus ir tapk kelrode žvaigžde daugumai žmonių.

Tavo išorinio gyvenimo pokyčiai atvedė tave prie vidinių tavo pokyčių. Ir tu keitiesi. Keitiesi ir pradedi pajusti mūsų šviesą. Kuo tavo kelias skiriasi nuo kitų žmonių? Pirmiausia – vibracijų aukštumu. Reikia, kad Žemėje būtų žmonių, sugebančių ne tik protingai mąstyti (tokių yra nemažai), bet gyventi aukštų vibracijų lygmenyje. Taip įtvirtini poziciją kolektyvinėje sąmonėje, kad žmogus gali gyventi truputi kitokiu virpesių dažniu. Tu turi pakeisti savo mąstyseną, vertybes, prisirišimus, savo veiksmus taip, kad nuolat išsilaikytum aukštų vibracijų lygmenyje. Tai nereiškia, kad tavo  mintys ir jausmai turi būti ypatingai švarūs ir t.t., ne, tu turi išjausti tą lygmenį, tą bangą ir joje gyventi. Į savo žemišką gyvenimą pažvelk per gerumo prizmę, per bangos prizmę. Kitaip tariant, per subtiliojo pasaulio prizmę. Kai tu tai iki galo suvoksi, apie tai galėsi kalbėti kitiems. Nes, kas realu tau – realu ir kitiems. Teorija tau nepadės. Tik tikrasis išjautimas gali įtakoti  kitų žmonių mintis ir poelgius. Jeigu tu kalbėtum apie Pakylėtuosius Valdovus, tai nieko nesigautų, nes literatūros daug, žmonės yra susipažinę su daugybę dalykų ir galėtų tave nugalėti diskusijoje. Bet ne čia tavo darbo kryptis. Tu su savo energetiniu lauku turi sužadinti kito žmogaus energetinį lauką aukštų vibracijų priėmimui. Kad kiekvienas žmogus asmeniškai galėtų išjausti tą subtilųjį pasaulį, galėtų jį apčiuopti savo vidumi ir tada galėtų tiksliai suprasti apie ką kalbi.

Tavo pirmos knygos išsileis sėkmingai, bet kai bus paruoštas naujas knygų ciklas, tu jau turi būti paruošusi skaitytojų energetinį lauką taip, kad jie skaitydami naujo ciklo knygas, pajėgtų įeiti į aukštų vibracijų lygmenį ir pajėgtų apčiuopti norimą išreikšti tiesą. Kitu atveju tos knygos bus nesuprastos ir neįvertintos ir reikės laukti šimtus metų, kad jas tinkamai suvoktų. Deja, tai ne visados pasiteisina. Blavackajos knygų nesuprato amžininkai, nesupranta dauguma jų ir dabar. O energija buvo paduota labai aukštų vibracijų. Deja, nesugebėjo tinkamai išsiskleisti dėl to, kad nebuvo kam jos priimti.

Tavo būsimos knygos bus sunkiai suprantamos. Labai gili mintis, labai atviri tekstai – bet tik nuo vibracijų aukštumo priklausys ar tuos atvirus tekstus tinkamai perskaitys. Bet mes rizikuosime. Paruošime tave tų tekstų priėmimui, o per tave skaitytojus. Mylėk savo skaitytoją visa savo širdimi. Eik su besąlygine meile į jų širdis ir pakelk jų sąmoningumą į tą lygmenį, kuriame išryškės Tiesa. Tu jauti, kaip sudėtinga tą knygą užrašyti. Sužemėja tavo vibracijos – ir viskas. Nėra srauto, nėra pajautimo. Tas pats bus ir skaitytojui. Pažemės vibracijos ir knyga taps neįdomi. O tos knygos – tai raktai į Amžinybę.

Tavo egoizmas jau tirpsta kaip ledas, ateis laikas ištirps ir asmeniškumas. Tu tapsi tyra kaip krištolas, priimantis visas Dievo spalvas. Tik skleisdama tas spalvas tu galėsi užrašyti naujo etapo knygas. Atsipalaiduok. Informacija paruošta ir bus paduota, kai tik atsilaisvinsi nuo daugelio dalykų, kurie tave vis dar kausto.

Lai būna palaimintas kiekvienas skaitytojas, kuris paims į rankas tas knygas, nes tai raktas į išsilaisvinimą iš senojo pasaulio gniaužtų.

Su meile, Elochimas Ciklopėjus

P.S. štai ir padariau nemokamą reklamą knygoms, kurios dar neužrašytos :)

Peržiūros: 1375 | Įkelta: Violeta | Tags: elochimas ciklopėjus, raktai į Amžinybę, knygos | Vertinimas: 5.0/8
Viso komentarų: 3
3 ingridak03  
0
Palaikykim knygų autorius smile

2 jurrgitta  
0
Laukiu,laukiu ☺☺

1 Lina  
0
Dėkoju dėkoju dėkoju

Name *:
Email *:
Code *:

Tinklapio kategorijos

Prisijungimo forma

Paieška

Kalendorius

«  Vasaris 2017  »
SePiAnTrKePeŠe
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728

Statistika


Iš viso online: 1
Svečiai: 1
Vartotojai: 0