Visatos pažinimo link

Trečiadienis, 2024-04-24, 5:13 AM

Sveiki Guest | RSS | Pagrindinis | | Registruotis | Prisijungimas

Pagrindinis » Naujienų archyvas
        Keisis vertybės, keisis požiūris į žmogų, kaip asmenybę, į žmogų, kaip Visatoje egzistuojančių esybių bendrumą. Aš asmenybė – keisis į sielos bendrumą. Aš asmenybė – tai mano suvokimas, mano žinios, mano išmintis ir elgesys. Sielos bendrumas – tai aš (materialioji dalis), susijungusi su Aukštesniuoju Aš ir randanti bei sugebanti išreikšti sąsają su dvasiniais vadovais. Tai kaip gali būti panašios dabartinės vertybės į ateities vertybes? Jos keisis, gal ne tiek vertybės, kiek suvokimas, koks yra gyvenimas ir kaip jį reikia išgyventi, išjausti ir atskleisti. Bendrystė – štai kur ateities pagrindas. Bendrystė su savimi, su subtiliuoju pasauliu, su kitu žmogumi. Bendrystė paremta supratimu, palaikymu, gerbimu kitos nuomonės.
Views: 1417 | Added by: Violeta | Date: 2013-09-20 | Comments (0)

        Žmogus žinojo savo paskirtį ir džiaugėsi, galėdamas ją įtvirtinti materialiame pasaulyje. Galėjo kurti mineralus, augalus, gyvūnus. Planuoti jų tikslus ir paskirtis. Žmogus galėjo savo energiją pasiųsti į kosmosą, susipažinti su kitų pasaulių atstovais, bendrauti telepatiškai, persikelti astraliniame lygmenyje, dalytis patirtimi, jausti pagarbą ir toleranciją, ir viską kurti dėl gėrio ir harmonijos. Žemės neturėjo valdyti egregorai. Žemės erdvė turėjo būti sklidina meilės ir pagarbos energijos. Pagarba išminčiai, kūrybinei galiai, dieviško plano išraiškai. Nesant egregorams, Žemė alsuotų laisvai, kosmoso energijos tekėtų laisvai. Lengvas ryšys tarp tų, kurie gyvena Žemėje ir tų, kurie egzistuoja kituose lygmenyse. Begalinė bendravimo įvairovė skatintų kūrybą, išminties išraišką. Energijos leistų išgyventi ryškius pojūčius. Protas nejaustų ribų. Atmintis būtų aiški, kūryba tikslinga. Kiekvienas žodis vertas pagarbos ir reikšmės.
Views: 1326 | Added by: Violeta | Date: 2013-09-19 | Comments (0)

        Žmogaus energijos kryptį įtakoja 3 vektoriniai dydžiai, t.y. dieviškoji šviesa (viskas, ką žmogus atsineša į Žemę gimdamas), žmogaus asmeninė patirtis (sąmonė), bei kolektyvinė žmonijos sąmonė. Įtakojama šių dydžių, žmogaus energija teka tam tikra vektoriaus kryptimi. Nuo įtakos dydžio, kryptis gali keistis. Trečiąjį dydį (kolektyvinę žmonijos sąmonę) gali pakeisti informacija iš begalinio kosmoso. Ši informacija gali keisti supratimą, vadinasi, galima keisti savosios energijos tekėjimo kryptį. Ši energija tada cirkuliuoja  ne tik žemiškoje erdvėje, bet įsilieja į kosminę matricą. Kartu, kosminė energija įsilieja į žemiškąją erdvę. Taip yra keičiama energetinė žemės struktūra, tam tarpe ir žmogiškasis suvokimas. Žmogus turi susivokti, esantis Visatos gyventojas. Šis įsiliejimas tuo svarbus, kad keičiasi gyvenimo esmė: žmogaus siela įsilieja į kosmoso erdvę ne po mirties, o dabartiniu momentu – žmogus su savo sąmone įsilieja į Visatos erdvę, išlaikydamas galimybę kurti Visatos diapazone.
Views: 1810 | Added by: Violeta | Date: 2013-09-08 | Comments (0)

        Visa Visata keičiasi, transformuojasi, pereina į kitokį lygmenį. Tik maži atgarsiai pasiekia tokį materialų tašką kaip Žemė. Įtampa jaučiasi visoje Visatoje, visos, esamos ir nesamos gyvybės formos, keičia egzistavimo pozicijas. Iš principo keičiasi santykis tarp gėrio ir blogio. Nebėra svarbu šios dvi struktūros . Jas keičia Dieviškoji energija, nešanti Meilę ir Kūrybą. Šios dvi energijos vyraus Visatoje, tuo pačiu ir Žemėje. Tas, kas savyje išvystys Meilę ir Kūrybą, sugebės prisitaikyti prie naujos aplinkos.
Views: 1336 | Added by: Violeta | Date: 2013-09-03 | Comments (0)

      Per vidinius išgyvenimus, per širdį žmogus gali pasikeisti. O ne per uraganus ar cunamius. Tik per širdį. Kas gali paskatinti žmones pasikeisti? Juk informacijos yra daug ir įvairios, o noro keistis nėra. Yra būdas, kaip paskatinti žmogų pasikeisti – tai padėti „paliesti" mistinį pasaulį. Pajusti jo energiją, pamatyti auros spalvas, pajusti savo dvasinius vadovus ir t.t. Tik taip neliks žmogui abejonės, kad pasaulis yra truputi kitoks, nei įpratę jį matyti ir suprasti. Bet koks procesas vykstantis su tavimi ir tavo artimaisiais, tik į gerą. Nors ir kaip kvailai atrodytų, po būsimų skaudžių pokyčių. Svarbu viską natūraliai priimti ir išgyventi. Jokiu būdu neatmesti, o išgyventi, išlaukti. Tik taip vyks pokyčiai. Atleisk, jei kas nors bus skausminga, ar per daug skaudu protui. Išbandymas lieka išbandymu.
Views: 1396 | Added by: Violeta | Date: 2013-09-02 | Comments (0)

      Žmogus nežinai juoktis ar verkti, kai jauti, kaip tavo lūpomis kalba 4-5 nežemiškos būtybės. Bet, atmetus, visus žemiškus jausmus ir nustebimą, visa kita buvo neįtikėtinai įdomu. Aš visko tiksliai neatkartosiu, nes man tiksliai atsiminti sunku. Man tuo pačiu metu reikėjo kalbėti keturiomis skirtingomis intonacijomis ir reikėjo išjausti kiekvieno kalbėtojo nuotaiką, o dar pačiai klausytis, atsiminti ir įsisavinti  – nebuvo ir kada.
Views: 1382 | Added by: Violeta | Date: 2013-09-01 | Comments (0)

       Aukščiausias protas yra begalinis. Jo valioje kiekvienas Visatos virptelėjimas, bet visur yra tvarka, yra priežastis ir pasekmė. Kiekviena gyvybė turi išgyventi savo tikslą, kiekviena energija turi save išreikšti. Milijonus metų (pagal žmogų) mes gyvename santarvėje, truputi, tarsi snūduriuodami. Šiuo metu įvyko tam tikri sudrebinimai visos erdvės (tikslo pasakyti negaliu), bet žinau, kad reikalinga prisitaikyti prie naujų sąlygų. Ne tik žmogui, bet ir visoms nematomo pasaulio struktūroms. Vyksta sumaištis, bet ne chaosas. Tiesiog yra kiti reikalavimai, kiti nurodymai. Tame tarpe ir žmogui suteikiami didesni įgaliojimai. Žmogus ruošiamas priimti į bendrą erdvę su savo sąmone.
Views: 1265 | Added by: Violeta | Date: 2013-08-31 | Comments (0)

  Įvyko pokyčiai energetiniame lauke. Yra "paskleistos” kitos kokybės energijos dalelytės, kurios, sąveikaudamos su žemės vibracijomis, išprovokuoja tam tikrus pokyčius. Šios energijos dalelytės (tai labai supaprastintas apibūdinimas) dar niekada nebuvo Žemės erdvėje. Bet jos čia atsiųstos labai tikslingai, žinant ką jos darys ir kaip tai padarys. Tai dėl žmonių integracijos į naująjį amžių. Naujosios energijos dalelytės stipriai sąveikaus su žmogaus nematerialiais kūnais. Todėl žmogus pajus ir negalavimus, svaigimus, pykinimus. Jo suvokimas keisi. Žmogus ne iš karto suvoks pokyčių prasmę, bet fiziškai tikrai pajus, kad su juo "kažkas negerai”.  Galima mėginti kreiptis į gydytojus, bet tai saviapgaulė. Geriausia būtų ramiai išlaukti, būti ramybėje, malonioje aplinkoje. Ko išlaukti? Kol pasikeis vibracijų lygis visuose kūnuose ir tada žmogaus suvokimas leis keistis ir materialiam kūnui. Šis pokytis nebus toks greitas, bet jis įvyks.
Views: 1238 | Added by: Violeta | Date: 2013-08-26 | Comments (0)

       Blogiausia, kas gali nutikti žmogui (ir žmonijai) – nykimas. Nenoras mąstyti ir jausti. Vidinė tinginystė. Ne apie darbą kalbu, apie mąstymą, sugebėjimą išgyventi jausmus. Siekis gėrio, grožio ir įvairumo. Žmogaus vidinė tinginystė veda į neviltį daugybę aukštųjų jėgų, kurios pasiruošusios padėti žmogui, bet nepajėgia su juo susisiekti. Pasaulį gelbėti turi ne kas nors ypatingas, aukštas pareigas einantis žmogus, o kiekvienas individas. Kiekvienas privalo pajusti savyje gyvenimo džiaugsmą. Ne malonumą, tenkinat aistras, bet vidinį džiaugsmą, kad gyveni. Supratingumas, kaip gyventi, ateis su laiku kiekvienam to norinčiam. Bet reikia prisiminti, kad dažnai koją pakiša ir beprasmybė. Ji žlugdo žmogaus gyvenimą. Beprasmybę pagimdo tingėjimas. Vidinis tingėjimas siekti gyvenimo džiaugsmo. Laikas prisideda prie beprasmybės. „Prastumti dieną" padeda ir laikas. Ateina rytas, ateina ir vakaras. Diena „prastumta”. O kokios emocijos, kokie jausmai užvaldo „prastūmus" dieną – beprasmybė. Beprasmybės priešininkas – gyvenimo džiaugsmas.
Views: 1817 | Added by: Violeta | Date: 2013-08-22 | Comments (0)

         Žmogus tik per savo vidinius išgyvenimus gali transformuoti subtiliojo pasaulio energiją į Žemę. Žmogus nuo pradžių galėjo gyventi „rojuje", bet jis pats pasirinko nuodėmę ir susikūrė karmą. Ši karma per tūkstančius metų sustiprėjo, apaugo neigiamomis energijomis, todėl subtiliojo pasaulio energijai ir tapo neįmanoma įžengti į Žemės atmosferą. Dabar, to norint Dievui, Žemės vibracijos kyla ir skaldo neigiamą energiją. Stiprėja karminiai veiksmai – žmogus greičiau ir stipriau turės atsakyti už kiekvieną nedievišką poelgį ir mintį.
Views: 1847 | Added by: Violeta | Date: 2013-08-21 | Comments (0)

« 1 2 ... 74 75 76 77 78 79 80 »

Tinklapio kategorijos

Prisijungimo forma

Paieška

Kalendorius

«  Balandis 2024  »
SePiAnTrKePeŠe
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Statistika


Iš viso online: 1
Svečiai: 1
Vartotojai: 0