Visatos pažinimo link

Šeštadienis, 2024-04-20, 5:46 PM

Sveiki Guest | RSS | Pagrindinis | | Registruotis | Prisijungimas

Pagrindinis » 2017 » Gegužė » 14 » Viešpats El Morija: ačiū jums visiems
10:16 PM
Viešpats El Morija: ačiū jums visiems

Viešpats El Morija

Sveikinu visus, kurie kartu su manimi žengėte visą tą laiką. Kurie nuoširdžiai tikėjote jums duodamo žodžio tiesa ir galia. Jūsų tikėjimas šiuo mokymu, atlaisvino mane nuo galutinės žemiškos karmos. Šiandiena, dėka Pasaulio Motinos ir jūsų visų pastangų, aš atsilaisvinau ir tapau Viešpačiu El Morija. Laiminu visus, kurie taip nuoširdžiai dirbo su savimi, ir taip atlaisvino kolektyvinę sąmonę nuo daugybės blokų. Kiekvienas Pakylėtasis Valdovas turi savo uždavinius. Jūs mokotės ir atliekate savo uždavinius. Jūsų Mokytojai taip pat mokosi ir atlieka savo uždavinius. Mano uždavinys – tai darbas su jūsų grupe, darbas su Violeta, kuri pradėjo priimti mokymus ir kuriai pavyko suformuoti stiprią grupę. Ir tas darbas davė teigiamų rezultatų. Jūs pasiekėte kitą lygmenį ir jūsų grupė pereina į kitas rankas. O mano energija sustiprėjo, atsilaisvino ir Aš žengiu nauju keliu – Viešpaties keliu.

Jums prasidės naujas etapas. Dar sudėtingesnis, dar labiau reikės sukoncentruoti savo jėgas į tikslingus darbus, dar mažiau blaškykitės ir eikite kryptingai pagal mokymą. Violeta ir toliau ves komandą. Bus dar kartą visų atsiklausta ar tikrai norite žengti toliau, ar tikrai norite atsisakyti savo laisvos valios ir atsiduoti Dievo valiai? Žinokite, kad šiuo metu jūsų gerų norų nepakaks. Atsisakyti savo laisvos valios tik savaitgaliais – nepakanka. Turėsite visiškai atsiduoti naujam mokymui, atsisakant savo įpročių, keičiant savo charakterį, valdant savo aistras, troškimus. Kiekvienas, kuris tars žodį, kad atsisako savo laisvos valios – bus patikrintas, išbandytas. Nieko nėra blogiau, kaip tarus priesaiką ją sulaužyti. Prieš duodant priesaiką kiekvienas bus išbandytas, kiekvienam teks išbandyti savo pasirinkimų tvirtumą. Geriau dabar atsisakyti ir neiti griežtu mokymo keliu, nei vėliau to mokymo ir to reikalaujamo gyvenimo stiliaus atsisakyti. Prisiminkite bet kurį pasaulyje gyvenusį šventąjį, jų kančią, jų atsidavimą Dievui. Ar jūs taip pasiruošę? Jeigu taip, tai galit drąsiai duoti priesaiką, jeigu ne, tai patys prašykit išbandymų, kad save pasitikrintumėte.

Šiandieną tik Violetai suteikta galimybė toliau tęsti šį kelią be išbandymų. Nes ji jau kelis metus eina tik išbandymų keliu. Žinoma, iki šventosios gyvenimo dar toli gražu, bet mums reikalingas žmogus, kuris perteiktų Mokymą tikslingai, aiškiai ir tvirtai. Jos kelias ir toliau bus atskirties kelias. Paprasti žmogaus malonumai jau seniai jai nuimami. Bet nieko šiame pasaulyje nėra nuostabiau, kaip galimybė išreikšti Dievo valią per savo gyvenimą.

Mieli skaitytojai, kad suprastumėte, kas vyksta turiu trumpai paaiškinti. Jūsų dėka, jūsų asmeninių pasiekimų dėka, jūsų noro sekti mokymu, buvo pasiekti rezultatai, kurie leido man sukaupti didelį pasiekimų momentumą ir pakilti į kitą energetinį lygį. Tiesa, pakilimo momentu teko panaudoti Violetos 10 įsikūnijimų suformuotu pasiekimu momentumu. 10 gyvenimų suformuota gerąja energija. Tiesa, komandos dėka 6 įsikūnijimų geroji energija buvo jai grąžinta, liko panaudota 4 įsikūnijimų geroji energija. Ir tik jos asmeninių pastangų dėka, jos sugebėjimu besąlygiškai mylėti, jos sugebėjimu aukotis vardan kitų gerovės, leis jai greičiau suformuoti tą energijos trukumą nei per 4 būsimus įsikūnijimus. Jeigu ji sugebės įgyvendinti visas jai numatytas užduotis teisingai, tiksliai ir laiku, tai ta energija gali būti sugrąžinta labai greitai. Bet tam reikalingos jos pastangos išlikti tyrai ir nebegyventi savo asmeninio gyvenimo. Savęs atsisakymas ir tyra širdis – tai galimybė greitai atstatyti prarastą savo pasiekimų momentumą. Aš dėkoju, už šią auką, bet padėt greičiau suformuot prarastą energiją – negaliu. Tai buvo jos dovana man ir už tai aš jai dėkoju. Savo laiku Aš skyriau jai savo pasiekimų momentumą ir ji sustiprėjo. Dabar ji skyrė man savo pasiekimų momentumą ir Aš sustiprėjau. Bet į jos pasiekimų momentumą įeina kiekvieno iš jūsų padaryta asmeninė pažanga savęs pažinimo kelyje. Ačiū jums visiems.

Peržiūros: 1176 | Įkelta: Violeta | Tags: įsikūnijimai, pasiekimų momentumas, Viešpats El Morija | Vertinimas: 5.0/9
Viso komentarų: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Tinklapio kategorijos

Prisijungimo forma

Paieška

Kalendorius

«  Gegužė 2017  »
SePiAnTrKePeŠe
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Statistika


Iš viso online: 1
Svečiai: 1
Vartotojai: 0