Visatos pažinimo link

Šeštadienis, 2024-04-20, 11:31 AM

Sveiki Guest | RSS | Pagrindinis | | Registruotis | Prisijungimas

Pagrindinis » 2017 » Balandis » 23 » Saugokite save nuo savo blogų minčių
4:14 PM
Saugokite save nuo savo blogų minčių

Šambalos vartai atsiveria ten, kur žmogaus sąmonė pasiekia aukštą energetinį lygmenį. Tai jūs žinote. Šambalos vartai susiformavo jūsų erdvėje ir kiekvienas, pakėlęs savo sąmonės lygį į tam tikrą lygmenį, galės patekti į ją. Ar lengva pasiekt tą lygį? Tikrai nelengva. Nebūtų sunku, jei tikslingai dirbtumėte ir nuolat gyventumėte harmonijoje ir pakylėjime. Diena poilsio nesuformuoja harmonijos. Tai tik atsipalaidavimas, geros nuotaikos suformavimas. Gyvenimas harmonijoje – tai nuolatinė darna su aplinka. Nei vienas įvykis, nei vienas žodis neturi jūsų užgauti, įžeisti. Jūs turite būti aukščiau tų įžeidimų. Ne aukščiau kitų žmonių nuomonės su savuoju ego, bet aukščiau žemo dažnio vibracijų jausmų ir minčių. Ir to nepakanka, norint patekti į Šambalą. Gal būt, jūs jausite, kad atsiveria vartai ir jūs patenkate į tą Šventovę, bet jūsų norų neužtenka, neužtenka ir geros meditacijos. Bus aiškiai įvardyti vardai tų žmonių, kurie įeis į Šambalą. Juk sakiau, norint įeit į Šambalą, turi gauti pakvietimą. Pakvietimas bus duotas per tą žmogų, kuris turi teisę perduoti žinią apie pasiuntinius ir mokinius.

Subtilusis pasaulis vakar priėmė jūsų suformuotą meilės spindulį ir tai reiškia, kad pagaliau, kaip komanda galite dirbti ne tik dėl žmonijos, bet ir dėl neregimojo pasaulio gerovės. Jūsų meilės spindulys išdegino tamsios, sunkios energijos sluoksnį, kuris mums dabar leidžia geriau jus pajausti ir pamatyti.

Viešpaties Maitrėjos lotosas simbolizuoja Šventovę. Šventovę, kurioje Jis sufokusavo savo spindulį. Didžiuojamės, kad atlaikėte šį procesą. Tad reikalingos visos komandos pastangos. Jūs nesate tokie stiprūs, kad vienas priimtumėt tą spindulį. Lotosas susifokusavo vieno žmogaus širdyje, bet jo spinduliai įsitvirtino daugelio žmonių širdyse. Vakar tvirtinosi jūsų komandos širdyse (buvo apie 60 žmonių), šiandien tas spindulys pasieks ir jūsų, skaitytojai, širdis. Šis spindulys pakeis jūsų sąmonę, pakeis kūno vibracijas ir jūs dar kitaip išgyvensite savo dieną, dar kitaip išjausite per dieną patirtus potyrius. Jūs turite ypatingai valdyti savo mintis ir jausmus. Jūs dabar priimate aukštų vibracijų bangas ir bet koks negatyvus jūsų jausmas sukels jums didelius nepatogumus: strigs sveikata, puls nesėkmės ir t.t. Ne spindulys kaltas, kad jums blogai, o jūs patys kalti, nes nesusitvarkote su savo jausmais ir mintimis. Tie, kurie sugeba priimti Lotoso šviesą, turi pamiršti save, savo norus, savo baimes, ambicijas ir kitus asmeniškus ir neigiamus jausmus. Subtilusis pasaulis dovanoja savo didžiausią brangenybę – Lotoso žiedą. Apie jį kalbėsime vėliau, kai suvoksite, koks tai turtas. O dabar linkiu saugoti save nuo savo piktų ir blogų minčių. Nori išgyventi – skleisk iš savęs harmoniją. Aukštų vibracijų spinduliai, ateinantys iš Lotoso žiedo, nepažeis jūsų, jei jūsų energetikoje nebus žemo dažnio vibracijų. Bet jeigu tokios vibracijos užsilaiko, tai jums skaudės. Apsivalykite patys, nelaukdami, kol kas nors padės. O Lotoso buveinės šeimininkei dar didesni įsipareigojimai laukia. Nori išgyventi – nesudek savo blogose mintyse ar jausmuose. Patarimas tas pats, kaip ir visiems. Turi performuoti mąstymą ir gyventi tik ant gerų minčių bangos. Tada viskas bus lengva ir paprasta.

Su meile ir šviesa, Saulės liepsna

Peržiūros: 1284 | Įkelta: Violeta | Tags: saulės liepsna, lotosas, Šambala | Vertinimas: 5.0/9
Viso komentarų: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Tinklapio kategorijos

Prisijungimo forma

Paieška

Kalendorius

«  Balandis 2017  »
SePiAnTrKePeŠe
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Statistika


Iš viso online: 1
Svečiai: 1
Vartotojai: 0