Visatos pažinimo link

Antradienis, 2024-03-19, 10:45 AM

Sveiki Guest | RSS | Pagrindinis | | Registruotis | Prisijungimas

Pagrindinis » 2017 » Rugpjūtis » 20 » Pasitelkite savo valią
9:48 AM
Pasitelkite savo valią

Kiekvieną dieną žmogus žvelgdamas į savo atvaizdą veidrodyje nepastebi kaip jis keičiasi. Bet mes, Mokytojai, nuolat stebime žmogų ir pastebime jo kiekvieną pasikeitusį bruožą. Pastebime jo gebėjimą kitaip vertinti situacijas, gebėjimą nurimti, susikaupti, kai reikia - atsipalaiduoti. Žmogus, eidamas Mokymo keliu, keičiasi. Ir tas pokytis atveria jam naujas galimybes. Su senomis idėjomis gyvendamas tik ir gali gyventi toje pačioje savo gyvenimo rutinoje. Jeigu nori, kad kažkas keistųsi, reikia keistis pačiam. Reikia keisti savo įpročius, savo pomėgius. Reikia plačiau atmerkti akis ir pasižiūrėti kuo domisi kiti žmonės, kuo jie tiki, ko siekia. Nesakau, kad reikia sekti kitais, bet gal kitų kelias yra geresnis ir teisingesnis ir kodėl nepasižiūrėjus, kaip jiems sekasi.

Akiračio praplėtimas leis įleisti naujovių į savo gyvenimą. Gyvendamas savo senuose įpročiuose tu neatsiversi naujoms galimybės, nes tau jos neatrodys reikalingos, nors tu ir norėtum keistis. Noro čia nepakanka. Reikalingas darbas, reikalingas tavo veiksmas ir tavo pastangos. Juk tu gyveni savo gyvenimą, nejaugi kas nors jį gali nugyventi už tave, todėl nesitikėk, kad kitas žmogus padės tau pagerinti gyvenimą. Jis gali tau padėti, kai tu pats to norėsi ir pats priimsi pokyčius į savo kasdienybę. Tada kito žmogaus ištiesta ranka padės tau pakilti iš tavo dvasios skurdo ir iš gyvenimiškos rutinos, kuri žlugdo tavo gyvenimą.

Pažvelk į veidrodį ir pasakyk sau: aš noriu gyventi. Tai mano diena,. Aš noriu mylėti ir būti mylimu ir aš žinau, kaip to siekti. Aš žinau, kaip būti laimingu ir niekas laimės nesukurs, jeigu jos aš nekursiu pats.

Išbriskite iš sąstingio, keiskite savo dienotvarkę, savo senus įpročius, grįžkite į gyvenimą su tikėjimu ir pasitikėjimu Dievu. Sakote, viskas gerai, kol nereikia tikėti Dievu? O aš atsakau, kad be tikėjimo Dievu, jūs tikrojo gyvenimo grožio niekada nepajusite. Sakote, kad yra daug grožio jūsų gyvenime? Taip, yra. Bet kai atsiversite Dievui ir juo patikėsite, jūs išgyvensite tokius jausmus, kurių nebuvote savo gyvenime patyrę. Jums atsiskleis besąlyginės meilės pajautimas, atsiskleis švelnumas ir saugumas. Atsiskleis džiaugsmas ir harmonija. Jūs nueinate į bažnyčią ir nepatiriate to džiaugsmo. Bet jūs nueikite į savo širdį, atverkite pasitikėjimą Dievu ir ten rasite tą džiaugsmą. Bažnyčia gali sustiprinti ryšį su Dievu, bet Dievo reikia ieškoti savo širdyje. Ten reikia ieškoti meilės ir ramybės. Ieškoti drąsos ir pasitikėjimo. Ieškoti savo naujų siekių. Mylėkite save ir aplink jus esančius žmones, nustokite bambėti ir niurzgėti, kad viskas negerai. Nustokite pataikauti savo silpnybės ir negeriems įpročiams. Jūs gi turite valią, tai pasitelkite ją savo gerovei kurti. Pasitelkite savo minčių jėgą pozityvumui kurti. Žmogus turi visus įrankius savo gerovei kurti. Peržvelkite, kokia jūsų vidinė būsena, kokios mintys vyrauja, kokie jausmai nuo pat ryto apgaubia jus. Neleiskite liūdesiui jūsų apgaubti. Neleiskite skausmui jūsų užspausti. Pasitelkite valią ir nors akimirkai suformuokite pozityvų požiūrį į savo gyvenimą. Tiesiog neleiskite tamsos debesiui jus apgaubti. Išsklaidykite jį savo pozityviomis mintimis ir tikėkite, ateis diena ir Dievas pasibels į jūsų kambario duris ir atneš šviesos jūsų gyvenimui. Svarbiausia tuo tikėti. Karma kai kada būna negailestinga ir labai apsunkina žmogui gyvenimą, bet prašykite Dievo pagalbos, prašykite, kad jis būtų tuo draugu, kuris ištiesia ranką, kai tu nusprendi keistis ir gerinti savo gyvenimą.

Lai šviesa įeina į jūsų kasdienybę ir sušildo jūsų širdis.

Su meile, Hilarionas

Peržiūros: 1448 | Įkelta: Violeta | Tags: Hilarionas, šviesa, Karma, besąlyginė meilė | Vertinimas: 5.0/9
Viso komentarų: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Tinklapio kategorijos

Prisijungimo forma

Paieška

Kalendorius

«  Rugpjūtis 2017  »
SePiAnTrKePeŠe
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Statistika


Iš viso online: 1
Svečiai: 1
Vartotojai: 0