Visatos pažinimo link

Penktadienis, 2024-03-29, 10:31 AM

Sveiki Guest | RSS | Pagrindinis | | Registruotis | Prisijungimas

Pagrindinis » 2017 » Kovas » 13 » Nekantravimas – tai savęs sureikšminimas
11:29 PM
Nekantravimas – tai savęs sureikšminimas

Pripažinkite, kad skaitant šiuos laiškus, jūsų gyvenimas keičiasi. Čia jūs surandate daug tiesos, kuri reikalinga būtent šią minutę jums patiems. Ta tiesa pasitvirtina, jūs ja neabejojate. Kalbu apie tai todėl, kad žinotumėte, visados sakome tiesą. Ir ta tiesa, apie kurią kalbėsim vėliau, nors ir nežinoma, gal ir nepriimtina, bet vis tiek tiesa. Tikėkite, klausykite ir suvoksite, kad ir tai, kas visiškai nauja, vis tik yra tiesa.

Nuo balandžio mėnesio planuojam pateikti naujo pobūdžio informaciją. Tam ruošiamės mes, tam ruošiami ir jūs. Žinoma, nebus vien tik nauja informacija, nes nuo jos labai kils energetinė įtampa. Daug iš karto jos nepaduosime. Bus ramesnių laiškų, bet ir bus energetinių bombų, informacinių netikėtumų. Džiaugiuosi, kad jūs stebite informaciją ir, svarbiausia, ją pritaikote savo gyvenime. Be to virsmo nebūtų. O mes dirbame tam, kad būtų virsmas, pokytis, teigiamas postūmis link vidinės brandos.

Aš, Arkangelas Gabrielius, vėl atėjau pas jus ir noriu pakalbėti apie jūsų atsidavimą vidinio pasaulio suvokimui. Ne visados svarbu suprasti, kas buvote praeityje, ne visados reikalinga suprasti visus jums pasirodžiusius simbolius, visą „mistiką“. Ne mistikos jus mokome, ne magijos, o paprasto teisingo gyvenimo savo kasdienybėje. Niekada nesureikšminkite to, kas atrodo mistiška. Aš neneigiu ir nesakau, kad tai ne tiesa. Tiesa, bet tai ne mistika, ne kažkas ypatingai svarbu. Tai pagal dabartinį jūsų suvokimą daug kas jums atrodo ypatingai svarbu, subtilu ir reikalinga. Daug kas keliasi iš praeities, o praeityje dauguma jūsų buvo stipresni, nei esate dabar. Todėl ir praeitis atrodo mistiškesnė, svarbesnė. Nieko nėra svarbiau ir negali būti svarbiau nei ši dabar pragyventa minutė. Ne tai, ką tu sužinojai apie save yra svarbu, o tai, ką tu nuveikei šiandien turint tą informaciją – yra svarbu. Paprasti namų ūkio darbai, paprastas bendravimas gali turėti jūsų gyvenimui daugiau reikšmės, nei analizė kas buvote ar siekis pajausti kažką nepaprasto. Na ir kas, kad „kažką“ pajutote. Ar tas „kažkas“ sugebėjo pakelti dabartinę akimirką į aukštesnį lygmenį? Dabartinį tavo elgesį ar pakėlė, ar tik gyveni susireikšminime? Nereikia sureikšminti nieko, ką jūs manote esant mistiška, paslaptinga, svarbu. Jei Mokytojas nusprendė duoti pamoką ir nurodė, kaip ją turite įgyvendinti, tai Jis suteiks visas galimybes toms užduotims įgyvendinti. Negalvokite per daug. Įsiveliate į nereikalingus apmąstymus ir išeikvojate laiką bei energiją šios akimirkos kūrybai.

Nauji mokymai užgaus kiekvieną iš jūsų, kiekvienas pajusite daug naujų pojūčių ir prisiminkite, tai ne mistika, tau atsiveria tik tai, ką tu seniai žinojai, mokėjai. Tai ne stebuklas ir ne dovana, tai duotybė. Ją reikia tinkamai naudotis, o ne sureikšminti. Jei turi aiškiaregystės dovaną, tai nereiškia, kad visam pasauliui turi skelbti neabejotinas savo įžvalgas, jeigu turi gydymo galią, tai nereiškia, kad stebuklingu mostu išgelbėsi žmoniją. Kiekvienas gyvena su savo karma ir niekas neturi teisės jos panaikinti be Mokytojų leidimo. Išjausdami naujus savo gebėjimus, nepulkite keisti viso pasaulio, nenorėkite jo išgelbėti. Ne tam gebėjimai atsiveria. Jie atsiveria, nes jūs juos turėjote ir dabar turite išmokti su jais gyventi paprastą kasdienį gyvenimą. Ir, svarbiausia, išmokti gyventi tą dieną su Dievo vedimu. Ne su savo planais, o su Dievo vedimu. Kai atsiduosite vedimui, jums bus nebesvarbu, ką sugebate, kas buvote ar kas turite būti. Informacija neatsivers, kol tam nepasiruošite. Net jeigu yra Mokytojo nurodymai, jūs vis tiek neperšoksite savo karmos, neperšoksite reikalingų atidirbimų. Todėl galite iš karto ir neįgyvendinti užduoties. Reikia tik suvokti, kai pajusite kvietimą įgyvendint tą užduotį, tada jau nebegali būti jokių svarstymų, abejonių. Tada jau reikalingas tvirtas ėjimas link to, kas buvo nurodyta.

Gal būt vienas žmogus dabar turi daugiau gebėjimų, nei kitas. Bet tai nieko nereiškia. Jis tik subrendo truputi anksčiau. Ateis ir tavo laikas. Turite sąmoningai, gražiai išgyventi savo kasdienybę ir jeigu būsite verti, tai Karminė Valdyba palengvins karmos atidirbimą ir pagreitins atsivėrimo procesus. Jeigu nekantrausite – durys užsidaro. Nes nekantravimas – tai savęs sureikšminimas. Nepaslyskite lygioje vietoje...

Peržiūros: 1172 | Įkelta: Violeta | Tags: arkangelas Gabrielius, susireikšminimas, Karminė Valdyba, Karma | Vertinimas: 5.0/11
Viso komentarų: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Tinklapio kategorijos

Prisijungimo forma

Paieška

Kalendorius

«  Kovas 2017  »
SePiAnTrKePeŠe
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Statistika


Iš viso online: 1
Svečiai: 1
Vartotojai: 0