Visatos pažinimo link

Penktadienis, 2024-04-19, 6:42 AM

Sveiki Guest | RSS | Pagrindinis | | Registruotis | Prisijungimas

Pagrindinis » 2017 » Birželis » 23 » Laikas išmokti mylėti žmogų
8:53 AM
Laikas išmokti mylėti žmogų

Sanat Kumara

Jūs subrendote, todėl laikas prisiimti atsakomybę už savo veiksmus. Jūs gavote mokymą, kaip gyventi Žemėje ir kokių vertybių laikytis. Jus mokėme, kaip svarbu suvaldyti savo mintis, jausmus, kaip svarbu nuolat būti pakylėtoje būsenoje, kad galėtume kartu skleisti šviesą ir meilę aplinkiniams. Tai buvo asmeninis darbas kiekvieno iš jūsų su savimi. Ir šis etapas jau turi duoti tam tikrų rezultatų. Negalim tik duoti žinias ir negauti atsako. Nepakanka, tik priimti žinias, laikyti jas teisingomis, reikia gyventi pagal tas žinias. Viskas turi atsispindėti jūsų kasdieniame gyvenime. Ir tai turi tapti taip natūralu, kad nebereiktų įdėti pastangų save suvaldant, save stebint, analizuojant.

Turite gyventi atvira širdimi ir mylėti žmogų. Neįmanoma tolimesnė pažanga, kol neišmoksite tyrai mylėti kito žmogaus. Ne save mylėti, ne savo rūpesčius akcentuoti, ne savo siekius kelti į pirmą vietą, o paprasčiausiai visą save atiduoti kitam žmogui. Tai nereiškia, kad turite aukotis, kad turite save skriausti ir viską atiduot vardan kitų. Ne. Jūs turite išmokti bendrauti su kitu žmogumi. Bendravimo akimirką turite save pamiršti. Turite išgirsti ir pamatyti kitą žmogų. Ne tik tai, ką jis sako, bet kaip iš tikro jaučiasi, ką mąsto, kas jį neramina ar džiugina. Visas jūsų dėmesys turi būti sukoncentruotas į tą žmogų su kuriuo bendraujate. Ir taip nuolat. Negalite praslysti pro kitą žmogų tik paviršiumi. Turite jį PAMATYTI ir IŠGIRSTI. Mokykitės atidumo, mokykitės bendraujant suprasti savo pašnekovą, o ne užversti jo savo žiniomis, savo išvedžiojimais ir t.t. Išgirskite kitą žmogų, atjauskite iš visos širdies ir suteikite paramą, kurios tą akimirką jam labiausiai reikia. Laikas išmokti mylėti žmogų. Atrodo, jūs puikiai žinote, kad reikia kitą žmogų mylėti, bet, deja, to nemokate. Kai kada, kai susikaupiate gal akimirkai tai ir pavyksta, bet ir vėl pasineriate į savo gyvenimo svarbumą. Vėl tampate svarbesniu, nei pašnekovas. Kaip sunku jums išgyventi dieną pakylėtoje būsenoje, taip bus sunku ir mylėti kitą žmogų. Mylėti besąlygiška meile. Mylėti be tikslo, be reikalavimų, be prisirišimo. Mylėti, kaip patį brangiausią turtą, o kartu ir iš karto paleisti. Suteikti jėgos gyvenimui, suteikti energijos jo veiklai, jo siekiams.

Pasaulį pakeisti galite tik meilės ir išminties dėka. Išmintis ateis su laiku, su kiekvienu sugebėjimu pakelti savo vibracijas. O mylėti turite išmokti. Suprantu, kiekvienas skaitantis šį laišką, savaip supras kas yra meilė. Bet be praktikos jūs neįsisavinsite, ką reiškia mylėti. Ką reiškia pamatyti ir išgirsti. Bandykite. Stebėkite kaip sekasi jums darbe, pramogose, gatvėje bendraut su žmonėmis ir kaip sekasi išreikšti meilę, neapsunkinat žmogaus, o suteikiant jam jėgos, sveikatos, džiaugsmo. Nereikia vaidinti geriečio, mylinčio visus žmones. Reikia būti tyros širdies ir visa savo būsena išreikšti pagarbą ir meilę kitam žmogui.

Štai jums ir užduotis – išmokite mylėti. O po metų aš paklausiu ar išmokote? Jeigu dabar atsakysi, kad moki mylėti, tai aš drąsiai atsakysiu – tu nežinai tikrosios to žodžio vertės ir galios. Ar tu sugebi bet kurį žmogų mylėti taip, kad jam suteiktum jėgos suprasti, kas yra pasaulis, kas yra Dievas ir kas gyvenimas?

Peržiūros: 1180 | Įkelta: Violeta | Tags: Dievas, mylėti žmogų, Sanat Kumara | Vertinimas: 5.0/9
Viso komentarų: 1
1 Dalia  
0
Užduotis nelengva, bet pabandyti tikrai verta.

Name *:
Email *:
Code *:

Tinklapio kategorijos

Prisijungimo forma

Paieška

Kalendorius

«  Birželis 2017  »
SePiAnTrKePeŠe
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Statistika


Iš viso online: 1
Svečiai: 1
Vartotojai: 0