Visatos pažinimo link

Penktadienis, 2024-04-19, 5:08 PM

Sveiki Guest | RSS | Pagrindinis | | Registruotis | Prisijungimas

Pagrindinis » 2017 » Birželis » 8 » Kas yra Tamsos Dievas?
9:02 AM
Kas yra Tamsos Dievas?

Viešpats Maitrėja

Visatos erdvėje vyksta gyvenimas. Jis kupinas grožio ir skausmo. Kai žlunga civilizacija su ja žlunga ir tos civilizacijos Dievas. Kaip tai įvyksta? Jūs suvokiate, kad egzistuoja Aukščiausioji Sąmonė ir Ji kurią visus pasaulius. Aukščiausioji Sąmonė save išskaido į vis žemesnių vibracijų formas. Taip formuojasi Pasaulio Dievai, iš jų susiformuoja sąmonė, kuri įsiskaido į esybes ir į materialias gyvybės formas. Taip kiekvieno Pasaulio Dievas išskaido save į to pasaulio gyvybių formas. Paprasčiau pasakius Žemės Dievas išskaidė save į žmones. Todėl kiekvienas galite pasakyti, kad esate Dievas, nes savo struktūra esate kilę iš Dievo. Aukščiausioji Sąmonė save išreiškia, save kuria ir atnaujina per materijoje išreikštą gyvybės formą. Žemės Dievas save išreiškia per žmogų, taip kitų pasaulių Dievai save išreiškia per to pasaulio gyvybės formą. Kai tam tikros planetos gyvybės forma žlunga, ji pažeidžia savo Dievo energetiką. Pavyzdžiui, kai žmogus kuria griaunančiąją energiją, jis naikina save, kartu naikina ir savo pasaulio Dievą. Kai kažkurio pasaulio civilizacija žlunga tai reiškia, kad buvo pažeista sąmonės energetika, kartu pažeista ir to pasaulio Dievo energetika. Civilizacijai, teisingiau, visai to pasaulio gyvybei save sunaikinus, to pasaulio Dievas lieka su sužeista energetika, o atstatyti jos nebegali, nes nebėra jo materialios išraiškos, nebėra to pasaulio, už kurį jis buvo atsakingas. Bet Dievas toliau egzistuoja ir jam būtina kažkaip pasirūpinti energija. Taip jis susiranda materialią išraišką, per kurią paima sau energijos. Tokius Dievus įvardijame, kaip Tamsos Dievai. Tai ne Tamsos Valdovai, kurie atspindi Žemėje egzistuojančią gėrio ir blogio kovą. Tamsos Valdovai pavaldūs Pasaulio Dievui ir jie visados pasitraukia iš ten, kur išsiskleidžia šviesa. Bet jie reikalingi virsmui, laisvos valios išraiškai. O Tamsos Dievai – tai Dievai, esantys viename lygmenyje su tavojo pasaulio Dievu. Jis nėra pavaldus tavo pasaulio Dievui. Tamsos Dievai nekuria blogio. Jie egzistuoja ir nuimdami gerąją energiją nuo žmogaus, save išlaiko.

Kaip vyksta energijos nutekėjimas Tamsos Dievui? Žmogus gauna dieviškąją energiją iš Aukščiausios Sąmonės šaltinio per savo Dievą. Šviesos spindulys eina iš Dievo į žmogų. Žmogus priima tą šviesą, transformuoja per save ir ją atgal išspinduliuoja Dievui. Iš Dievo eina Išminties ir Meilės bangos. Jos turi pasireikšti per tam tikrus žmones. It ta informacija padeda žmonėms lengviau priimti tą šviesą į save ir ją transformavus per savo sąmonę, grąžinti Dievui atgal. O čia ir įsikiša Tamsos Dievas. Jis tarsi uždeda veidrodį ir ta šviesos energija, kuri eina per žmogų į Dievą nebepasiekia Dievo, o atsispindi „veidrodyje“ ir šviesa nusikreipia į Tamsos Dievą. Pats Tamsos Dievas nesukuria blogio, bet jis nuima gerąją energiją nuo žmogaus, taip save sustiprindamas, o žmogų susilpnindamas. Tamsos Dievas jungiasi prie labai stiprios sielos. Sielos, kuri sugeba priimti informaciją ir energiją iš Dievo ir tą informaciją perteikia kitiems žmonėms. Todėl pasaulyje buvo ir yra daug „Avatarų“, kurie tikrai priimdavo ir priima informaciją iš Dievo, bet visų žmonių suformuotą gerąją energiją perduoda Tamsos Dievui. Tamsos Dievui svarbu tik truputi iškreipti žmogaus suvokimą, truputi sužadinti jo ego ir jis gali uždėti „veidrodį“ grįžtamosios energijos nusiurbimui.

Tamsos Dievas naudojosi Sai Babos kanalu, bet jam išėjus buvo reikalinga surasti naują stiprų kanalą. Ir jeigu Violeta būtų šį vakarą atlikusi ritualą ir panaudojusi Sai Babos pelenus, ji būtų suteikusi galimybę Tamsos Dievui nusiurbti energiją nuo jos pasekėjų. Bet šito mes negalėjome leisti. Buvo du galimi variantai: jeigu Violeta būtų nesuvokusi ženklų teisingai ir panaudojusi pelenus, tai būtų tekę visiškai užblokuoti informacijos perdavimą, arba, kaip šiuo metu įvyko, Pasaulio Motinai sustiprinus savo jėgas ir suformavus dar vieną pasiuntinę (Svajonę), įvykdyti procesą, kai Sai Baba buvo atlaisvintas nuo Tamsos Dievo ir jo siela grįš į įsikūnijimą kaip paprasto eilinio žmogaus, kuriam reikia susigrąžinti pasiekimų momentumą. O Violeta – Maitrėja toliau galės priimti šviesą ir jos neiškreipiant, grąžinti Dievui.

Vyksta procesai neaprėpiami jūsų protui, bet jie vyksta. Sai Baba priėmė šviesą, ją skleidė, bet grįžtamasis ryšys dėl susiformavusios negeros padėties nutekėdavo Tamsos Dievui. Dabar Sai Babos pasekėjai atsilaisvino nuo priklausomybės Tamsos Dievui, o Sai Babos skleista žinia liks švari ir teisinga.

Peržiūros: 1355 | Įkelta: Violeta | Tags: Tamsos dievas, viešpats maitrėja, Sai Baba | Vertinimas: 4.8/11
Viso komentarų: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Tinklapio kategorijos

Prisijungimo forma

Paieška

Kalendorius

«  Birželis 2017  »
SePiAnTrKePeŠe
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Statistika


Iš viso online: 1
Svečiai: 1
Vartotojai: 0