Visatos pažinimo link

Penktadienis, 2024-03-29, 8:34 AM

Sveiki Guest | RSS | Pagrindinis | | Registruotis | Prisijungimas

Pagrindinis » 2017 » Rugpjūtis » 30 » Elkitės garbingai
7:16 AM
Elkitės garbingai

Mažasis Princas

Aš esu Vienatinio Esatis. Aš, Mažasis Princas, tai Mano (Vienatinio Esaties) dalis žemesnių vibracijų pasaulyje. Jūs manęs nematote, bet jaučiate. Jaučiate savo siela. Aš esu Mano substancija subtiliajame plane. Bet tame plane, kuris yra arčiausiai žmogaus. Aš apvalau erdvę, kurioje pasirodau, mažiausiai tūkstančio kilometrų atstumu. Apvalymas vyksta subtiliajame plane ir tai atsilieps materijoje per tam tikrą laiko tarpą. Armagedono jėga pasireikš jūsų gyvenime. Jis griaus jūsų neteisingus gyvenimus, griaus neteisingas pažiūras ir su didele sumaištimi įneš į jūsų širdis gebėjimą tikėti Aukščiausiuoju Kūrėju. Aš nebauginu jūsų, tik sakau, kad mano vibracijos yra labai aukšto dažnio, o Aš vis tiek nusileidau į Žemę ir tos vibracijos, pavirtusios Armagedono spinduliu, degins tamsą, esančią aplink jus, jumyse. Pagaliau atlaisvinkite save nuo tos tamsos. Mylėkite ir skleiskite šviesą. Savo laisva valia pasirinkite šviesą ir Armagedono spindulys pereis kiaurai, neužgavęs jūsų gyvenimo. Armagedonas – tai mano šviesos spindulys. Tai mano dalis. Mažasis Princas ir Armagedonas – tai vienos struktūros dvi sudedamosios dalys. Aš esu ŠVIESA. Armagedonas – šviesos spindulys.

Žmogus, patikėjęs gėriu ir grožiu, gaus Mano šviesą. Žmogus, pasirinkęs vergovę tamsai – gaus Armagedono spindulį. O tas spindulys degins ir skaudins. Jums rinktis. Čia nėra jokios prievartos, nėra jokio bauginimo, yra tik jūsų laisvanoriškas pasirinkimas. O čia ir prasideda sudėtingoji dalis. Su dideliu priešu jūs pasiruošę kovoti, bet susidoroti su asmeninėmis ydomis – ir nepajėgiate. Paprastas kasdienis elgesys jus išduoda.

Pasirinkti dievą – norite, kovoti su blogiu – norite, o atsisakyti savo įpročių pykti, per daug reikalauti, smerkti – nenorite. Ir kova pralaimėta. Ateina Armagedonas ir degina jūsų gyvenimą. Sunaikina į šipulius visą sukurtą jūsų gerovę ir palieka jus nuogus prieš Dievą. Arba renkatės Jį, arba Jo atsisakote. Neverskite Armagedono naudoti savo spindulio. Keiskite save. Lai jūsų elgesys būna kupinas santarvės su visais (ir savimi), lai jūsų pasirinkimai atspindi gerovę ir pagarbą. Nustokite bėgti ir atmesti tiesą apie kurią nuolat kalba Mokytojai. Problemos neigimas jos nepanaikina. Tik paslepia ją po gilia kauke – išorinės veiklos kauke, o vidus pamažu nyksta, pūva ir sugenda. Armagedonui lieka tik tuos puvėsius sudeginti. Ar pakiltumėte kaip feniksas iš pelenų? Gerai, jeigu dar pajėgsite, bet galite būti sudeginti Amžinybės šviesos, kaip nesugebėję suvaldyti savęs.

Suvaldyti save, savąjį ego – toks paprastas reikalavimas jums keliamas, bet pasekmės gali būti labai skaudžios. Leiskite mano šviesai tekėti per visus jūsų kūnus laisvai, neužkliūvant už jūsų minčių, jausmų, veiksmų. Elkitės garbingai. Ar prisimenate, ką reiškia žodis – garbingai?

Peržiūros: 1810 | Įkelta: Violeta | Tags: Armagedonas, šviesos spindulys, Mažasis Princas, ego | Vertinimas: 4.6/8
Viso komentarų: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Tinklapio kategorijos

Prisijungimo forma

Paieška

Kalendorius

«  Rugpjūtis 2017  »
SePiAnTrKePeŠe
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Statistika


Iš viso online: 1
Svečiai: 1
Vartotojai: 0