Visatos pažinimo link

Ketvirtadienis, 2024-03-28, 1:29 PM

Sveiki Guest | RSS | Pagrindinis | | Registruotis | Prisijungimas

Pagrindinis » 2017 » Sausis » 22 » Būk faktas
11:22 AM
Būk faktas

Kaip tu manai, kokie procesai vyksta šiuo metu Žemėje ir kaip prie tų procesų prisidedate jūs? Viskas yra daug rimčiau ir atsakingiau, nei jūs suprantate. Bet tai kol kas smulkmena. Sakau, kol kas, nes ateis laikas ir jūs suvoksite, kas iš tikro vyksta. Ar galiu tai šiandien įvardyti? Ne, negaliu, nes tam, kas įvyko suprasti reikia žinių.

Tau darant seansą, girdėjai žodžius: Aš žinau. Aš esu. O seanso eigoje tu supratai: Aš gimiau. Tu pajautei gimimo skausmą, o po to pajautei, kaip tavyje gimsta šviesa ir meilė.

Tai kas gi gimė? Ar į tavo kūną nusileido kita siela? Ne. Ar prisijungė Pakylėtųjų Valdovų energija? Ne. Bet, tu gimei.

Prieš tai vakarą tu kalbėjai su Pasaulio Motina. Didesnio potyrio nesi turėjusi, net bijojai numirti iš laimės. Laimė tryško per visas kūno ląsteles. Supranti, kaip sunku žmogui atlaikyti norsir mažą Pasaulio Motinos jausmo dalelytę. Tu prisiminei posakį: iš laimės nemirštama, bet tą akimirką net suabejojai, ar tikrai?

Tu buvai išnešta į Kosmosą. Į tą tikrai egzistuojantį Kosmosą, pilną žvaigždžių ir kuriame vyrauja įvairių spalvų energetinės bangos. Tu net matei violetinę bangą – tai Išminties Šaltinio banga.. žmonijai dar reikia daug ką išgyventi ir suprasti, kad galėtų susilieti su ta violetine banga. Bet Žemė įeina į Vaivorykštės spalvų energetinę juostą. Ir tai keičia žmonijos vystymosi eigą. Keičia ne prognozę, bet dabartį. Vaivorykštės spalvų energetinė banga pakelia sąmonę į kitą energetinį lygmenį visų pasaulių gyvybių, kurias ši banga liečia. O tu matei, kad didžiajame Kosmose ji liečia ne taip jau daug pasaulių. O Žemę ji paliečia. Tiesa, kiti pasauliai patenka į epicentrą tos bangos. Žemė lieka pakraštyje, bet vis tiek tai paskatina didžiulį šuolį mąstymui. Per seansą buvo pasakyta, kad ši energetinė banga suteikia papildomų energetinių resursų Pakylėtiesiems Valdovams, kad jie naudodami šią energiją galėtų labiau dirbti su žmonėmis. Tai jūsų Mokytojai, tai jūsų Draugai. Įvertinkite šią jėgą. Jie padės jums praplėsti savo sąmonę. Jie padės jums išeiti iš uždaro jūsų gyvenimo rato. Jie suteiks žinių, energijos, palaikymo. Tai didžiulė dovana jums. Apie tikrąją reikšmę tos bangos ir Pakylėtųjų Valdovų galią, pakalbėsiu vėliau/

Grįžtu prie šios dienos proceso. Vakar, kalbant su Pasaulio Motina, buvo ištarta frazė, kad Pakylėtieji valdovai turi teisę ir galimybę iš tos vaivorykštinės energetinės bangos paimtą spindulį sukoncentruoti į konkretų žmogų. Retai, bet tai įmanoma, jeigu taip nusprendžia Pakylėtieji Valdovai. Tai štai, Aš, sanat Kumara ir Viešpats Maitrėja, per savo žemiškuosius mokinius (Ritą ir Eglę), nuleidome tą sukoncentruotą vaivorykštės energetinio srauto spindulį į tave.

Tu gimei.

Tu gimei su kitokia energetine struktūra. Tavo gyvenimas keisis, ne todėl, kad tu darysi kažkokius naujus sprendimus, bet jis keisis, nes tavo struktūra kitokia. Nepasakosiu būsimų pasekmių, nes ne dabar juos suvokti. Gyvensi ir suprasi. Supras tai ir kiti.

Tu gavai spindulį, kurio tėkmę įtakoja Pasaulio Motina. Tavo asmeninio gyvenimo nebelieka nei ženklo. Tau patikėta priimti visą naujos bangos spindulių gamą, o kiekvienas spindulys – tai naujos galimybės. Tu būsi faktas, kaip energijos (arba kitaip tariant neregimasis pasaulis) gali įtakoti žmogaus gyvenimą ir kokia tikroji nauda iš bendravimo su Pakylėtaisiais Valdovais. Tu būsi faktas.

Sėkmės tau, džiugu, kad tu prisiminei savo sielos įsipareigojimus ir tiek metų tvirtai ėjai pokyčių keliu, nors visą laiką tuo abejojai ir iki galo niekada nesupratai, kas vyksta su tavimi, per tave ir su kitais žmonėmis. Ir šiandieną aš su šypsena galiu pasakyti – nieko tu nesupranti. Bet pradedi išjausti. Tavo sandara kitokia. Energetinis laukas kitoks, nei visų žmonių. Kol susistovės bangos, nedaryk bendrų seansų – pražudysi draugus. Tik brolis tai gali atlaikyti, be pasekmių sau ir savo gyvenimui. Jis sugeba priimti bet kokius energetinius srautus iš išorės. Todėl tu jam nesudarai nepatogumų.

Aš tave myliu ir laiminu. Būk faktas, Sanat Kumara

Peržiūros: 1185 | Įkelta: Violeta | Tags: Sanat Kumara, pasaulio Motina, būk faktas | Vertinimas: 5.0/9
Viso komentarų: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Tinklapio kategorijos

Prisijungimo forma

Paieška

Kalendorius

«  Sausis 2017  »
SePiAnTrKePeŠe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Statistika


Iš viso online: 1
Svečiai: 1
Vartotojai: 0