Visatos pažinimo link

Penktadienis, 2024-04-19, 10:17 PM

Sveiki Guest | RSS | Pagrindinis | | Registruotis | Prisijungimas

Pagrindinis » 2017 » Kovas » 7 » Apie lygiadienį ir atskaitos taškus
1:10 PM
Apie lygiadienį ir atskaitos taškus

Gautama Buda

Būkite palaiminti mielieji mano. Kasdien žvelgiu į jūsų pastangas ir džiaugiuosi, kad žengiate keliu, kurį Dievas jums nurodė, kad ieškote būdų atsiskleisti, pamilti savo gyvenimą. Artėja lygiadienis. Kai Saulė ir Mėnulis vienodai pasiskirsto įtaka Žemei ir žmonėms. Kiekvienas lygiadienis ar saulėgrąža turi savo reikšmę žmogaus gyvenime. Jūs gal dar nesate pastebėję, bet tai atskaitos taškai, kurie nusako jūsų tobulėjimo greitį. Su lyg kiekvienu periodu jūs išgyvenate tam tikras naujas pamokas. Gal jums jos atrodo visados panašios krypties, bet jos turi tam tikrus vystymosi atspalvius. Kiekvienas išgyvenate savo pamokas ir tų pamokų išmokimas leidžia arba neleidžia suformuoti jums naujus tikslus, naujos kokybės pamokas. Jeigu per vieną atskaitos tašką savo pamokas išmokstate, tai jums vėl pagreitinamas karmos atidirbimo procesas, vėl suteikiama proga atlaisvinti save nuo pačių įvairiausių blokų, įpročių, senų suvokimo tiesų.

Vėl artėja lygiadienis, vėl bus įvertinamas kiekvieno žmogaus pažangos kelias ir kiekvienam bus suteikiamos atskiros gyvenimo užduotys. Jeigu žmogus suspėja per atskaitos laikotarpį įgyvendinti jam skirtas užduotys, tai formuojami galingesni mokymai ir gilesnis žinių padavimo laikotarpis. Mes galime duoti daugybę laiškų, bet ne nuo jų gausos priklauso jūsų pažanga, o nuo to, kaip jūs suprantate tuos laiškus, ir kaip keičiasi jūsų gyvenimas, pritaikant naują suvokimą, naujas tiesas. Jūs jau pajutote, kad nauji laiškų priėmėjai pakeitė laiškų stilių – tai buvo jų atskaitos laikotarpio uždavinys. Nes kiekvienas laiškas yra ne vien tik informacija, tai ir energetiniai kodai, leidžiantys žmonėms greičiau atsilaisvinti, greičiau išeiti iš savo vidinių gniaužtų. Violeta užrašo naujas knygas ir juose kodai jau yra kito stiliaus, turite pasiruošti priimti tuos kodus, nes reikalavimai žmonijai keliami didžiuliai, tame tarpe ir jums, kurie skaitote šiuos laiškus. Iš esmės naujas suvokimas, tai ne kažkokios informacijos priėmimas ir jos įvertinimas pagal senus principus. Ne, naujas suvokimas ir bus nauju, jums dar neįprastu, keistu, galingu. Esmė ta, kad tą suvokimą atlaisvinant yra reikalinga suaktyvinti smegenų darbą. Čia nepadės jūsų atminties tobulinimo pratimai ar dar kažkokie jums žinomi pratimai. Nes jūs esate pajėgūs tik padidinti darbą savo 10 procentų smegenų. Jūs galite išvystyti savo atmintį, susikaupimą, pakelti intelekto koeficientą, bet vis tiek suvokimas bus dabartinio žmogaus suvokimo lygmenyje. O suaktyvinimas kitų smegenų ląstelių leis visai kitaip suvokti naujus jūsų gyvenimo procesus. Ir tam reikia ruoštis jau dabar. Todėl laiškus diktuosime vėl kitu kodu, jums gyvenimo užduotis teiksime tokias, kad jūs galėtumėte labiau atsiverti naujumui. Todėl suaktyvės įvairūs procesai, kurie pasireikš tiek teigiamai, tiek neigiamai jūsų gyvenime. Būkite viskam pasiruošę, nes tuo keliu einate ne tik skirtingu greičiu, bet ir skirtingomis kryptimis. Todėl apjungti ir pasakyti kas jūsų kiekvieno konkrečiai laukia – neįmanoma. Bet procesai vyksta. Vienus jūs pastebite, kitus pastebime ir stebime tik mes. Jūs sąmoningai turite įžengti į naują Žemės vystymosi ciklą. Iki šiol žmonija tai darė nesąmoningai, o dabar toks laikas, kad tai reikalinga atlikti sąmoningai, nes viskas priklauso nuo jūsų asmeninės brandos, nuo jūsų asmeninio sąmoningumo lygio. Baigėsi tas etapas, kad galėjote mokytis iš savo praeities. Dabar reikalinga iš karto formuoti teisingą ateitį. Tai kūrybos laikotarpis, ne egzistencijos, ne išorinio gyvenimo vystymo laikotarpis. Tai vidinio pasaulio atsivėrimo laikotarpis. O į jūsų vidinį pasaulį niekas kitas nėra pajėgus įžengti, kaip tik jūs patys. Todėl jūsų sąmoningumas turi žymiai kilti. Kiekvieno.

Pasiruoškite lygiadieniui taip, kaip ruošiatės naujų metų sutikimui: įvertinkite ko pasiekėte per šį laikotarpį, kas jumyse keitėsi, ką turėtumėte pataisyti savyje, ko atsisakyti, ką sustiprinti. Visi jūsų vidiniai apmąstymai – tai kelias į jūsų sąmoningumą. Jie reikalingi tiek jums, tiek mums, kurie formuojame jums išbandymus ir pamokas, bei suteikiame vis daugiau žinių ir energijos jūsų vidiniam darbui su savimi, savyje ir savęs išraiškai aplinkoje.

Peržiūros: 1312 | Įkelta: Violeta | Tags: saulėgrįža, lygiadienis, Gautama Buda, sąmoningumas | Vertinimas: 5.0/10
Viso komentarų: 1
1 jurrgitta  
0
Ačiū už laišką Budai ☺ Labai malonu, kad iškilus klausimui,atsakymą randu kone sekančiame laiške. Žinau, kad tai ne atsitiktinumas ☺

Name *:
Email *:
Code *:

Tinklapio kategorijos

Prisijungimo forma

Paieška

Kalendorius

«  Kovas 2017  »
SePiAnTrKePeŠe
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Statistika


Iš viso online: 1
Svečiai: 1
Vartotojai: 0